Silhouette Soft™ – szálbehúzás innováció!

Azonnali, látványos arc lifting hatás plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül!

Szegeden

100%-ban biokompatibilis felszívódó, innovatív kónuszos szállal

A Silhouette Soft™ technológiai innovációjának köszönhetően, amely  minimál-invazív módon, sebészi beavatkozás nélkül lehet nőknél és férfiaknál egyaránt mintegy 30 perces beavatkozással a megereszkedett arcot helyreállítani vagy az elveszett volument pótolni.

A kezelés eredményesen alkalmazható az arc és a nyak területén, látható hegek nélkül!  A gyógyulási idő minimális, a páciensek gyorsan visszatérhetnek a hétköznapi életbe.

Mi a SILHOUETTE SOFT™?

Image

A Sihouette Soft egy steril, felszívódó, eldobható szál, amely az arc és a nyak szöveteinek megemelésére és a kompresszió biztosítására szolgál. A Silhouette Soft teljesen felszívódó poly l-lactic sav komponensből áll, a kónuszok laktid/glikolidból készülnek.

A Silhouette Soft eljárás nem invazív módon, helyi érzéstelenítéssel történik. A kezelés során sebészeti varrócérnákat vezetnek be a bőr felszíne alá. A kónuszok szerepe a szálak helyben tartása és a kollagéntermelés fokozása az arc térfogatának helyreállítása érdekében.

A Silhoutte Soft azonnali arc lifting hatást nyújt, amely 12 – 18 hónapig fejti ki hatását. Ezt az időtartamot befolyásolja az életkor, életmód, káros szokások. A silhoutte-soft kombinálható más esztétikai kezelésekkel, mint például hialuronsav injekcióval!

1 kezelés = 2 hatás

1

A lifting hatás azonnali és diszkrét

ez a szálnak a bőrbe történő behelyezésekor, a szövetek enyhe összenyomásával jön létre, ami így megemeli a bőrt. A szál behelyezésekor az orvos enyhe nyomást fejt ki a kezelt területre, ezáltal a bőr felületét formálja meg, szemmel láthatóan simábbá téve azt.
2

A regeneráló hatás fokozatos

a Poly L-tejsav (PLLA), ami a Silhouette Soft™ fő alkotó eleme, jól ismert polimer, amelyet régóta használnak számos orvosi és gyógyszeripari eszközben, így sebészi fonalaknál, csonttörések ellátásakor használt ortopédiai csapoknál, csavaroknál és szegek esetében, mivel ez az anyag különösen szövetbarát és teljesen felszívódik.

A felszívódásakor a poly L-tejsav hatását a mélyebb rétegekben fejti ki, és a kollagén szintézisét stimulálja, ami által a szervezet új kollagént termel.

Ez a folyamat segít a megereszkedett területeken a volumenhiányt pótolni és az arc korábbi formáját helyreállítani.

Image

Mikor ajánlott a Silhouette Soft™ kezelés?

Image

A Silhouette Soft™ javasolt a 30 év feletti nők és férfiak esetében egyaránt, akik hatékony és természetes megoldást keresnek a megereszkedett arc helyreálltására és a kialakult volumenhiány pótlására, és el akarják kerülni a kockázatos, sebészeti módszereke.

A Silhouette Soft™ alkalmazási területei

Image
 • arckontúr
 • állvonal
 • arc középső része
 • szemöldök
 • nyak

A Silhouette Soft™ kezelés előtti tudnivalók

A beavatkozás előtt nincs szükség speciális előkészületre! A konzultáción javasoljuk mindenképpen egyeztessen az orvosával az elvárásai, az elérni kívánt eredmény tekintetében, kérdezzen bátran a beavatkozásról.  

Tájékoztassa orvosát korábbi kezeléseiről, hogy szed-e valamilyen gyógyszert, van-e gyógyszerérzékenysége, vagy bármilyen fennálló betegsége.

Image

Hogyan fog kinézni közvetlenül a Silhouette Soft™ kezelés után?

Image

A Silhouette Soft™ egy orvos által végzett kb 30 perces nem sebészi beavatkozás. Az eredménynél mindenekelőtt a legfontosabb a természetes hatás.

A Silhouette Soft javítja az arc kontúrját és formáját, csökkenti a toka és állvonal megereszkedését, és helyreállítja a volumenét.

A beavatkozás után enyhe duzzanat és bevérzés kialakulhat, ezek azonban pár nap alatt eltűnnek.

Hogyan működik a kétirányú kónusz technológia?

Image

1. Szál behelyezése

A bőrbe való bejutás során a kónuszokat a monofil szál mentén a kisebbik végétől a nagyobbik végéig visszanyomják a szövetek, amíg a csomók meg nem állítják őket
Image

2. Szál feszítése

Miután a szálat behelyeztük a hypodermisbe, a varrat meghúzása által okozott szövetkompresszió azt eredményezi, hogy a szövetek elmozdulnak a kónuszokon a kis végtől a nagyig
Image

3. Szövetekkel történő összeolvadás

Az áthelyezett szövetek „helyreállító erőt” fejtenek ki a kúpokra, hogy megpróbáljanak visszatérni eredeti helyzetükbe.

Silhouette-soft a jövő arcemelője?

Az arc fiatalos megjelenésre jellemző csúcsára állított háromszög formáját már műtéti beavatkozás nélkül is visszaállíthatjuk az egyedülálló arcfiatalító hatással rendelkező Silhouette Soft kezelés innovatív technológiájával, mely eredeti helyére emeli a szöveteket, korrigálja az arc elveszett teltségét és a serkenti a kollagén rostok termelését és minőségi átalakulását.

Mindezt látványos, de harmonikus, természetes módon csökkentve ezzel az öregedés jeleit anélkül, hogy eredeti arcvonásaink megváltoznának.

Ellenjavallatok

Terhesség és szoptatás

Keloidra való hajlam

Láz, acutan zajló megbetegedések

Nagyobb belgyógyászati betegségek, autoimmun folyamatok

Aktív bőrt érintő fertőzések a kezelendő területen

Lehetséges mellékhatások

 • A felépülési idő minimális és a páciens rövid idő alatt visszatérhet mindennapi tevékenységéhez.
 • A kezelést követően enyhe duzzanat, esetleg bevérzés lehetséges. Ritkán előfordulhat, hogy a bevezetési pontoknál enyhén, átmenetileg meggyűrődik a bőr, amely néhány napon belül megszűnik.
 • Ha úgy ítéljük meg, 5 napon keresztül alkalmazható napi 2 alkalommal antibiotikum tartalmú krém a bemeneti és kimeneti pontok helyén.

Utókezelés

 • A kezelést követően javasolható a terület hűtése, jegelése, viszont kerüljük a jégzselé közvetlen kontaktusát a bőrrel! Amennyiben szükséges fájdalomcsillapító szedhető a beavatkozást követően az esetlegesen jelentkező fájdalom mérséklésére.
 • A sminkelést kerüljük legalább 24 órán keresztül.
 • Aludjunk lehetőleg párnán, arccal felfelé.
 • Arcmosásnál, borotválkozásnál és az arc szárításánál kerüljük az erős masszázst a területen.
 • Szintén kerüljük a hirtelen nyak-és fejmozdulatokat, a sportot valamint a napfényt és a szaunát legalább 3 héten keresztül.
 • Fogászati beavatkozást 3 héten keresztül , egyéb esztétikai beavatkozást pedig 4 héten keresztül nem ajánlott.
Image
DermaMedical

Kérjen időpontot

Rólunk mondták

Image