Image

Dr. Ekaterine Paschali

Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos, lézer specialista

A Profhilo, LG Yvoire hialuronsav, Aqualyx zsírbontó és Alidya cellulit bontó illetve N-finders PDO szálak oktatója!

1978-ban Görögországban, Athénban születtem, ahol iskolai tanulmányaimat nemzetközi magániskolában végeztem angolul. 2004.-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán cum laude minősítéssel orvosi diplomát szereztem. 2013-ban Bőrgyógyászati szakvizsgát tettem és a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán dolgozom, ahol a járóbeteg ellátás mellett a magyar és külföldi orvostanhallgatókat oktatok. 2018-óta a Budapesti Royalclinics orvos esztétikai központ orvos tagjaként is dolgozom, elsősorban orvosi esztétikai beavatkozásokat végzek. Számos hazai, illetve külföldi kongresszuson mélyitem tudásomat, valamint előadókén is részt veszek a kongresszusokon. 2021 júniusában csatlakoztam a DermaMedical Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központ csapatához ahol elsősorban, kiemelten orvos-esztétikai beavatkozásokat, kezeléseket végzek. Szeretettel várok minden kedves régi és új Pácienst itt a DermaMedical Központban!
Image

Dr. Csatári Péter

Labordiagnosztikai és koronavírus tesztelés részégvezető
orvos (háziorvos szakorvos)

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Diplomámat 2016-ban vehettem át. 2016-2019 között a Szegedi Tudományegyetem Családorvosi Intézetének kiváló szakemberei irányítása mellett történt a szakképzésem. 2019-ben szakvizsgáztam háziorvosként. A sürgősségi ellátás végigkísérte eddigi egészségügyi pályámat, formálta orvosi szemléletemet. Egyetemi tanulmányaim során és azokat megelőzően az Országos Mentőszolgálat több mentőállomásán dolgoztam mentőápolóként, majd mentőtisztként.
 
Orvosként sürgősségi osztályos tapasztalatot is szereztem Gyulán a kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán. 2017 óta Mórahalmon ügyeletes orvosként, a Szegedi Fegyház és Börtönben háziorvosként tevékenykedem. Korábban kollégák praxisában helyettesítést is vállaltam. A Dermamedical csapatához és  labordiagnosztikai részlegéhez 2020-ban csatlakoztam.
 

Rendelési idő

Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges!

DermaMedical

Kérjen időpontot