Image

Dr. Bere Zsófia PhD

Fül-orr-gégész / Fej-nyak sebész / egyetemi adjunktus

Orvos - Esztétikai Specialista

Tanulmányaimat 2010-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd kutató orvosként Idegtudományokból PhD fokozatot szereztem. 2017-ben fül-orr-gégegyógyászatból, majd 2021-ben audiológiából szakvizsgáztam, jelenleg egyetemi adjunktusként dolgozok az SZTE Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán. Főbb érdeklődési területem az implantálható hallásjavító eszközök, valamint a veleszületett és szerzett arcdeformitások helyreállító sebészete.

A sebészi esztétikai jellegű bevatkozásokhoz kapcsolódóan orvosi esztétikai kezeléseket 2018 óta  végzek, mind hazai, mind külföldi továbbképzések rendszeres résztvevője vagyok. 2021-ben csatlakoztam a DermaMedical csapatához ahol jelenleg fül-orr-gégészeti szakrendelést és Orvos-Esztétikai kezeléseket végzek.
Image

Dr. Ekaterine Paschali

Bőr-, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos, lézer specialista

A Profhilo, LG Yvoire hialuronsav, Aqualyx zsírbontó és Alidya cellulit bontó illetve N-finders PDO szálak oktatója!

1978-ban Görögországban, Athénban születtem, ahol iskolai tanulmányaimat nemzetközi magániskolában végeztem angolul. 2004.-ben a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán cum laude minősítéssel orvosi diplomát szereztem. 2013-ban Bőrgyógyászati szakvizsgát tettem és a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikán dolgozom, ahol a járóbeteg ellátás mellett a magyar és külföldi orvostanhallgatókat oktatok. 2018-óta a Budapesti Royalclinics orvos esztétikai központ orvos tagjaként is dolgozom, elsősorban orvosi esztétikai beavatkozásokat végzek. Számos hazai, illetve külföldi kongresszuson mélyitem tudásomat, valamint előadókén is részt veszek a kongresszusokon. 2021 júniusában csatlakoztam a DermaMedical Szakorvosi járóbeteg és Orvos-Esztétikai Központ csapatához ahol elsősorban, kiemelten orvos-esztétikai beavatkozásokat, kezeléseket végzek. Szeretettel várok minden kedves régi és új Pácienst itt a DermaMedical Központban!
Image

Dr. Czibula Ágota

Orvos - Esztétikai gépi kezeléseket vezető orvos

Image

Dr. Csatári Péter

Labordiagnosztikai és koronavírus tesztelés részlegvezető orvos (háziorvos szakorvos)

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Diplomámat 2016-ban vehettem át. 2016-2019 között a Szegedi Tudományegyetem Családorvosi Intézetének kiváló szakemberei irányítása mellett történt a szakképzésem. 2019-ben szakvizsgáztam háziorvosként. A sürgősségi ellátás végigkísérte eddigi egészségügyi pályámat, formálta orvosi szemléletemet. Egyetemi tanulmányaim során és azokat megelőzően az Országos Mentőszolgálat több mentőállomásán dolgoztam mentőápolóként, majd mentőtisztként.
 
Orvosként sürgősségi osztályos gyakorlatot szereztem Gyulán a kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán. Ügyeleti ellátásban éveken keresztül tevékenykedtem Csongrádon, Kisteleken, Mórahalmon. Rendvédelmi alapellátásban a Soproni- majd a  Szegedi Fegyház és Börtönben, illetve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon szereztem szakmai tapasztalatot A Dermamedical csapatához és  labordiagnosztikai részlegéhez 2020-ban csatlakoztam.
 
Image

Dr. Korponyai Csilla PhD

Bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

1981-ban születtem Dunaújvárosban, majd Németországban nőttem fel, ahol az általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat végeztem. 2006-ban a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán cum laude minősítéssel orvosi diplomát szereztem. 2006-ban felvételt  nyertem a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikájára, ahol a fekvő-  és járóbeteg ellátás mellett kutatómunkát is végeztem, főként az atópiás dermatitis, akne és kozmetológia területén. 2011-ben bőrgyógyászati szakvizsgát szereztem kíváló minősítéssel, majd 2017-ben PhD tudományos  fokozatot. Számos alkalommal publikáltam nemzetközi szaklapokban valamint szerepeltem előadóként hazai és nemzetközi kongresszusokon. Tudásomat folyamatosan bővítem, hogy mindig a legkorszerűbb módszerek és irányelvek szerint végezzem a tevékenységemet.

Magánpraxisomban az  általános bőrgyógyászat mellett lézer- és esztétikai kezeléseket végzek. 2021 óta elsősorban a saját tulajdonú Bellemedic Plasztikai sebészeti és Bőrgyógyászati Magánklinikán végzem a munkámat. 

2021 óta a DermaMedical Szakorvosi járóbeteg és Orvos-Esztétikai Központ külsős szakmai partnereként fogadom a bőrgyógyászati szakrendelésre jelentkező pácienseket.

Hétfő: 9:00 - 18:00-ig 

Kedd: 9:00 - 18:00-ig

Szerda:  9:00 - 18:00-ig

Csütörtök: 9:00 – 18:00

Péntek: 9:00 – 17:00

Kérjen időpontot

Elérhetőség / Bejelentkezés

06 20 284 51 84

DermaMedical Szakorvosi Járóbeteg és Orvos-Esztétikai Központ

Kérjen időpontot