Céges-Vállalati-Csoportos koronavírus szűrések országos kiszállással

Legyen Ön is Vállalati-Céges szerződéses Partnerünk!


Klinikánk koronavírus szűrőcsapata már számos kis, közepes és nagyvállalat számára nyújtott gyors, hatékony és biztos segítséget a koronavírus szűrések teljeskörű lebonyolításával és adminisztrációjával helyszíni kiszállással!

Amennyiben vállalati-céges-csoportos helyszíni kiszállásos tesztelésre lenne szükség kérjük vegye fel klinikánkkal a kapcsolatot a
+ 36 20 610 10 54-es telefonszámon vagy pedig a covidteszt@dhc.hu e-mail címen. 

Klinikánk munkatársai maximum 1 órán belül elkészítik és megküldik Önöknek a cégük szűréséhez leginkább megfelelő szűrési javaslatot és árkalkulációt!

Koronavírus céges-vállalati-csoportos szűrés árjegyzék

Eseti jellegű céges koronavírus szűrésre vonatkozó áraink 2022. február 10-től visszavonásig érvényesek!

Egyedi céges-vállalati-csoportos szűrésre vonatkozó tájékoztatásért
és konkrét árajánlatért kérjük vegye fel kapcsolatot klinikánkkal a covidteszt@dhc.hu címen vagy töltse ki űrlapunkat!ANTIGÉN (Ag)
GYORSTESZT

9500 Ft.
 • Alkalmazása:
 • Mintavétel: orrgarat mintavételen alapul
 • Eredmény: 15-20 percen belül
 • Klinikánk létszámtól függően egyedi árakat biztosít cégek, vállalatok, csoportok számára.

SZEROLÓGIAI IgG/ IgM GYORSTESZT

9500 Ft.
 • Alkalmazása:
 • Mintavétel:vénás vérből / ujjbegy vérből vett mintán alapul
 • Eredmény: 15-20 percen belül
 • Klinikánk létszámtól függően egyedi árakat biztosít cégek, vállalatok, csoportok számára.

KOMBINÁLT
GYORSTESZT

15.500 Ft
 • KIEMELT
 • Mintavétel:
 • orrgarat minta+ vénás vérből vagy ujjbegy vérből vett mintából
 • Eredmény: 15-20 percen belül
 • Klinikánk létszámtól függően egyedi árakat biztosít cégek, vállalatok, csoportok számára.

IgG ANTITEST
VIZSGÁLAT

11.000 Ft
 • Ellenanyagszint ellenőrzéséhez!
 • Mintavétel típusa:vénás vérből
 • A tesztek kiértékelését a SYNLAB labor végzi.
 • Klinikánk létszámtól függően egyedi árakat biztosít cégek, vállalatok, csoportok számára.

Céges koronavírus szűrés ajánlatkérő űrlap

Kérjük adja meg a cégnevet!
Invalid Input
Kérjük adja meg az email címét!
Kérjük válassza ki, hogy hány főnek foglal időpontot
Kérjük válasszon
Kérjük válasszon!
Kérjük adja meg a telephelyet
Kérjük írja le üzenetét!
Kérjük olvassa el és utaána fogadja el az adatvédelmi szabályzatunkat!
Invalid Input


RT-PCR teszt - Szerológiai gyorsteszt - Antigén gyorsteszt - szűrést egyaránt biztosítunk!

Image
A koronavírus fertőzés diagnosztikájában többféle módszer is alkalmazható, van, amely labor hátteret igénylő eljárás, és van, amelyhez nem szükséges laboratóriumi háttér. A különféle vizsgálati módszerek használhatósága és az általuk szolgáltatott eredmények információtartalma más ennek okán, szerepük is eltérő.

Vállalati - céges koronavírus szűrés esetén mindenképp érdemes annak előzetes feltérképezése, hogy a koronavírus szűréssel mire szeretnénk választ kapni. Az esetleges akut fertőzése, vagy a már esetlegesen lezajlott korábbi fertőzésre szeretnénk e információval rendlekezni. 

Klinikánkon cégek-vállalatok számára a SARS-CoV-2 vírus kimutatására mindhárom gyorsteszt valamint az RT-PCR vizsgálati módszert is biztosítjuk és alkalmazzuk a koronavírus fertőzést kiszűrésére. 

LEGYEN AZ ÖN CÉGE IS SZERZŐDÉSES PARTNERÜNK! 

Céges-vállalati, vagy csoportos szűrési igény esetén amennyiben rendszeres (heti/két heti rendszerességgel) vagy eseti jelleggel a munkavállaóik szűrésére lenne szükség csatlakozzon az Ön cége is céges szerződéses partnereink közzé!

Biztosítsa cége stabil és biztonságos működését komplex koronavírus szűréssel!

Vállalati-céges szűrések esetében különösen ha nagy létszámú céges szűrésről van szó kifejezetten fontos, hogy a teszt eredmények gyorsan elkészüljenek, ne kelljen az eredményre napokat várni, hiszen az eredmény megérkezéséig az "esetlegesen fertőzött" munkavállalók tovább fertőzhetik a munkatársakat. Klinikánkon a SARS-CoV-2 vírus kimutatására cégek, szervezetek, intézmények számára mindhárom teszt típust biztosítjuk és alkalmazzuk a koronavírus fertőzést kiszűrésére. 


Válasszon Ön is célorientált, cégének leginkább megfelelő, a helyzetre optimalizált komplex tesztelési eljárást. A tesztelést professzionális egészségügyi csapatunk, hatékonyan, gördülékenyen biztosítja helyszíni kiszállással is!

Céges - vállalati koronavírus szűréseket az alábbi opciókban biztosítunk

TELJES LÉTSZÁMÚ RENDSZERES PREVENTÍV CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

TELJES LÉTSZÁMÚ RENDSZERES PREVENTÍV CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

Lehetőség van rendszeres, preventív teljes létszámú céges szűrésre melyet azon esetekben érdemes választani, ha elsősorban a teljes létszám - esetleges átfertőzöttségének - folyamatos monitorozására van szükség. Átfogó teljes létszámra kiterjedő heti szinten elvégzett, vagy ( legalább egy alkalommal teljes dolgozói létszámmal elvégzett) szűrés keretében lehetőség van kombinált szűrés esetén azonnal kiszűrni az esetleges pozitív eseteket, őket azonnal kivenni a mozgásból, illetve a velük közvetlen kontakban dolgozó kollégákat is szűrni és nyomon követni. Ez esetben azonnal tervezhető és szükség esetén átszervezhető a munkamenet. Rendszeres céges szűréseket minden esetben előre fixált napon végzünk a cég telephelyén/székhelyén.
ESETI JELLEGŰ CÉLZOTT SZEMÉLYEKRE VONATKOZÓ CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

ESETI JELLEGŰ CÉLZOTT SZEMÉLYEKRE VONATKOZÓ CÉGES KORONAVÍRUS SZŰRÉS

Klinikánk lehetőséget biztosít arra is, hogy eseti jelleggel, a megrendeléstől számítva akár 24-48 órán belül kiszállással, szűrést biztosítson kizárólag azon munkavállalókra vonatkozóan akik esetében már esetleg igazolt vírusfertőzés áll fenn, vagy kontakt személyek voltak, vagy pedig jellemző tüneteket produkálnak így ennek okán vélhetően koronavírus fertőzés áll fenn. Ez esetben szintén a kombinált szűrési eljárás a biztos megoldás - hiszen ezzel feltérképezhető a már esetlegesen lezajlott fertőzés és az akut fertőzés is. Természetesen eseti jellegű megrendelés esetén több személy szűrésére is lehetőség van 1 napon.

KORONAVÍRUS GYORSTESZT SZŰRÉSI ELJÁRÁSOK

A koronavírus fertőzés diagnosztikájában többféle módszer is alkalmazható, van, amely labor hátteret igénylő eljárás (RT-PCR teszt) és van, amelyekhez nem szükséges laboratóriumi háttér ezek a koronavírus gyorstesztek. 

A különféle vizsgálati módszerek használhatósága és az általuk szolgáltatott eredmények információtartalma más ennek okán, szerepük is eltérő.

A szerológiai vizsgálatok egyike sem alkalmas önmagában az akut fertőzés bizonyítására! Esetleges fertőzést, egy vérmintából egyik antitest vizsgálati módszer sem tud bizonyítani vagy kizárni.  

Akut fertőzés kimutatására a szerológiai tesztek önmagukban nem alkalmasak, azonban segítséget nyújtanak a betegség teljes diagnosztikájában, fontos kiegészíthetik a közvetlen kórokozó-kimutatási módszereket, komplexebbé téve azok eredményének értékelését. Segíthetnek a tünetmentes fertőzöttek, illetve a fertőzésen már átesett, immunitást szerzett személyek felderítésében.

A fertőzöttek felmérésében, kiszűrésében és elkülönítésében az Szerológiai gyorteszt + Antigén gyorteszt vizsgálat együttes alkalmazása nagyobb biztonságot nyújt!

Kombinált szűrés

Kombinált szűrés

Antigén+Szerológiai gyorsteszt kombinált szűrés: a SARS-CoV-2 vírus kimutatásának legbiztosabb módja ha a szűrési eljárásokat kombináltan alkalmazzunk. 

Antigén+Szerológiai IgG/IgM gyorsteszt tudnivalói: 
Fontos tudni, hogy önmagában a PCR vagy Antigén gyorsteszt elvégzése még nem zárja ki az esetleges fertőzőképes személyeket, hiszen e két módszer lévén, hogy orrgarat/garat nyálkahártya mintavételen alapul CSAK addig tudja a fertőzést igazolni míg a fertőzés a légutakban megtalálható. ( jellemzően 2-5 nap) Ezt követően már ha a véráramba kerül csak a szerológiai gyorsteszt képes esetleges fertőzöttséget igazolni. A kombinált eljárással vizsgálható a 2-5 nap közötti esetleges fertőzöttség és a 7-10 napon túli még akut (IgM érték) fertőzöttség és a már lezajlott fertőzöttség is (IgG érték) is. 
 
Hogyan történik az Antigén+Szerológiai gyorsteszt vizsgálat?
Antigén vizsgálat esetében: mintavétel orrgarat mintavételen alapul.
Eredmény: 15 percen belül
 
Szerológiai vizsgálat esetében: a mintavétel vénás vérből vett mintán alapul
Eredmény: 15 percen belül

 Az Antigén+Szerológiai kombinált gyorsteszt előnyei:
 • a legbiztosabb módja annak, hogy választ kapjunk az esetleges Covid-19 vírus okozta megbetegedésre.
 • a vizsgálat gyors, a mintavétel után 15 perccel eredményt ad.
 • Ha az Antigén teszten alapuló vizsgálat a vírus jelenlétét igazolja, akkor ez megbízható jelzője a vírus jelenlétének és a személy fertőzőképességnek.
 • Ha a szerológiai gyorsteszt IgM értéket ad, úgy az még fertőzőképes állapotra utal!
 • Ha a szerológiai teszt IgG értéket ad úgy a személy már védettséget szerzett a vírussal szemben
Fontos tudni: garatminta vételt megelőző 3-4 órában tilos ételt és italt fogyasztani, rágózni, dohányozni. Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.

Orrgaratból történő mintavétel esetén: dohányosok és orrspray-t használók a mintavétel előtt 2-3 órával az ANTIGÉN gyorsteszt esetében NE gyújtsanak rá és ne használjanak orrsprayt vagy egyéb oldatot! Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.
Antigén Gyorsteszt

Antigén Gyorsteszt

Az ANTIGÉN gyorsteszt eljárással kimutatható a sejtekben lévő vírus, az orr nyálkahártyájából vett sejtekből. Ez az eljárás akkor alkalmazható, amikor a vírus megtalálható a felső légutak nyálkahártyáján, illetve a betegség tüneteit észleljük magunkon

Az Antigén teszt tudnivalói:
A vírus fehérjéket (S-proteinjét) mutatja ki, az eredmény pozitív vagy negatív lehet. A mintavétel módja azonos a PCR mintavétellel (orrgarat törletet elemzünk). Rendszeres vállalati és nagy létszámű szűrésekhez kifejezetten ajánlott eljárás. Az antigén teszt direkt víruskimutatáson, pontosabban a vírus egyik fehérje alkotórészének kimutatásán alapul. A teszt a vírus megjelenését követően, orrgaratváladékból történő mintavétellel, akár már 2-3 nappal a megfertőződés után – hasonlóan a PCR vizsgálathoz – a vírus jelenlétét mutatja ki.Pozitív az eredmény, ha a koronavírus már megtalálható a légutak nyálkahártyáján. Ez már a tünetek megjelenése előtti 1-2 napban bekövetkezik.  Az eljárás nagy előnye, hogy a mintavételt követően 15 percen belül eredményt kapunk. 

Hogyan történik az Antigén tesztelés?
A mintavétel orrgarat mintavételen alapul.
Eredmény: 15 -20 percen belül
 
Az Antigén teszt előnyei:
 • Az Antigén vizsgálat érzékenysége: 92%; Specifitása: 98%
 • Nagy előnye, hogy a vizsgálat gyors, a minta levétele után 15-20 perccel eredményt ad.
 • Ha az Antigén teszten alapuló vizsgálat a vírus jelenlétét igazolja, akkor ez megbízható jelzője a vírus jelenlétének és a személy fertőzőképességnek
Fontos tudni: garatmintavételt megelőző 3-4 órában tilos ételt és italt fogyasztani, rágózni, dohányozni. Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.

Orrgaratból történő mintavétel esetén: dohányosok és orrspray-t használók a mintavétel előtt 2-3 órával az ANTIGÉN gyorsteszt esetében NE gyújtsanak rá és ne használjanak orrsprayt vagy egyéb oldatot! Ezen előkészületek be nem tartása szennyezett mintát eredményezhet, ennek megfelelően a szennyezett minta pedig álnegatív vagy értékelhetetlen / kétes eredményt adhat.

POZITÍV EREDMÉNY ESETÉBEN: az érvényben levő járványügyi protokoll alapján az Antigén gyorsteszt pozitív eredménye jelentési kötelezettséget von maga után az OSZIR járványügyi szakrendszerben.
A teszteredmények minden esetben rögzítésre kerülnek az EESZT felületén is. 

Szerológiai gyorsteszt

Szerológiai gyorsteszt

Szerológiai IgM/IgG teszt-Covid-19 specifikus antitestek kimutatása vérmintából. 
A szerológai vizsgálatokon alapuló gyorstesztek az immunrendszernek a fertőzésre adott válaszát mutatják ki, amelyek a betegség 7-10. napjától képesek kimutatni a fertőzést. Az immunrendszer a vírus ellen először IgM típusú, majd később IgG típusú ellenanyagokat termel – a szerológiai tesztek ezen fehérjék kimutatásán alapulnak. Az antitest kimutatási metodikák a szervezet válaszreakciójáról adnak képet, emiatt a vizsgálatok információtartalma különbözik a direkt víruskimutatási eljárásokétól.

A szerológiai gyorstesztek tudnivalói:
Ez a teszt a betegség lezajlását illetve a tünetmentes fertőzést mutatja ki.
A PCR és az antigén teszt a vírus jelenlétét igazolhatja, a szerológiai tesztek azt vizsgálják, hogy korábban találkoztunk-e a vírussal, elkezdődött-e már egy arra specifikus válaszreakció.                                                                          
Hogyan történik a szerológiai vizsgálat?
 • Vénás vérből vérvétellel történik
 • Eredménye 10 – 15 percen belül értékelhető
A szerológiai vizsgálat előnye:
 • Gyorsan elvégezhető
 • Pontossága,specificitása és érzékenysége (96-100%)
 • Nem szükséges hozzá laboratóriumi háttér
 • Azonnali eredményt ad
 • Költséghatékony
 • Nagy létszám esetén is hatékonyan, gördülékenyen alkalmazható 
A szerológiai gyorsteszt eredménye minden esetben rögzítésre kerül az EESZT felületén, valamint a járványügyi protokoll alapján belejelentés köteles az illetékes járványügyi hatóság felé.

A szerológiai vizsgálat korlátjai:
 • Az ellenanyagválasz időbeli változásának megítélésre kevésbé alkalmas.
 • Nem tudni, hogy a vizsgált IgG antitest tartós védelmet nyújt-e a páciens számára a további SARS-CoV-2 fertőzésekkel szemben, vagy sem.
 • Az eredmények értékelését megnehezíti, hogy az akut immunválaszra jellemző IgM akár tartósan is jelen lehet a vérben.A koronavírus kimutatására szolgáló vizsgálati módszerek együttes alkalmazása
A komplex tesztelési eljárás fontossága

Az antigén és a szerológiai típusú eljárás együttes alkalmazása biztosabb, átfogó képet ad a fertőzöttség felderítésében.
A tesztek eredménye a mintavételt követően 10 - 15 percen belül elkészül. Így már minden munkavállaló rendelkezik egy eredménnyel arra vonatkozóan hogy esetében történt e lezajlott fertőzés ( IgG érték) vagy akutan esetleg érintkezésben áll e a vírussal ( IgM érték), illetve az antigén teszt okán orr/ garat mintavételt követően direkt vírus kimutatására vonatkozó pozitív vagy negatív eredménnyel.
Azonnal választ kaphatunk a már esetlegesen lezajlott és akut fertőzöttségi állapotról is.
Szükség esetén azonnal izolálhatóak a pozitivitást mutató személyek, így a munkafolyamat azonnal átszervezhető és szervezhető
Rendszeres céges szűrés keretein belül folyamatosan monitorozható az esetleges fertőzöttségi állapot.

Eseti jellegű és rendszeres szűréseket egyaránt végzünk.
Rendszeres szűrésre vonatkozó partneri szerződés kötésre is lehetőséget biztosítunk!

Klinikánk munkatársai maximum 1 órán belül elkészítik és megküldik Önöknek a cégük szűréséhez leginkább megfelelő szűrési javaslatot és árkalkulációt!

covidteszt@dhc.hu / 06 20 610 10 54

Céges koronavírus szűrésre kiszállást egész Magyarország területén biztosítunk!

Kiszállási díjaink, helyszín, létszám függvényében kerülnek meghatározásra.

Kizárólagos kiszállásra és rendelkezésre állásra is lehetőséget biztosítunk a Megrendelő által kért napon és idősávban.

A kizárólagos kiszállás és rendelkezésre állás díja létszám, távolság, kapacitás függvényében kerül meghatározásra.

Szeged városon belül

Szeged városon belül

Szeged városon kívül + Csongrád megye

Szeged városon kívül + Csongrád megye

Bács-Kiskun, Békés megye

Bács-Kiskun, Békés megye

Budapest, Pest megye

Budapest, Pest megye

Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Baranya, Tolna megye

Baranya, Tolna megye

Veszprém, Somogy megye, Balaton

Veszprém, Somogy megye, Balaton

Heves, Hajdú-Bihar megye

Heves, Hajdú-Bihar megye

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád megye

Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád megye

Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megye

Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megye

Amiért érdemes klinikánkat választani a céges koronavírus szűrés elvégzéséhez

 • gyors, pontos precíz mintavétel szakképzett és gyakorlott egészségügyi személyzet által
 • ​komplex koronavírus szűréseinket helyszíni kiszállással is biztosítjuk akár 24-48 órán belül
 • sürgős tesztelést is vállalunk 
 • antigén + szerológiai szűréseinket kombinált tesztelés megrendelése esetén egyszerre biztosítjuk 
 • kicsi, közepes és nagy létszámú céges szűréseket is gördülékenyen, hatékonyan végzünk
 • gyorstesztek eredményei a helyszínen 20 perc alatt elérhetőek, és a tesztelés helyszínén átadásra kerülnek
 • mintavételezés, eredményközlés, adminisztráció egy kézben
 • Biztosítunk PREVENTÍV JELELGŰ TELJES LÉTSZÁMÚ de ESETI JELLEGŰ CÉLZOTT személyekre vagy csoportokra vonatkzó szűréseket is

Tudja biztonságba cégét és munkavállalóit

Biztonságos munkahely
Tervezhető munkafolyamatok
Gyors és professzionális koronavírus szűrő csapat
Adminisztráció és tesztelés egy kézben
Folyamatos kontroll és monitoring az esetleges fertőzöttség nyomon követésére és kiszűrésére

KAPCSOLATFELVÉTEL

Céges koronavírus szűrés megrendelésére, további információra vonatkozó kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal