Újdonságok

SHR, szuper gyors szőrtelenítés

A legújabb és leghatékonyabb szőrtelenítő kezelés az SHR (Super Hair Removal) technológia

Szegeden elsőként a DermaMedical Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központban elérhető a legmodernebb és az egyik leghatékonyabb tartós szőrtelenítő kezelés

Szegeden elsőként LIPOSONIC technológiával történő zsírbontó és testfeszesítő kezelés

Legmodernebb, legújabb és legkülönlegesebb alakformáló eljárás Magyarországon! A LIPOSONIC technológia napjainkban az egyik leghatékonyabb, legbiztonságosabb nem-invazív (nem sebészi, felépülési időt nem igénylő) alakformálási módszer. Az új LIPOSONIC technológiának köszönhetően luxus szintű alakformálás válik elérhetővé jóval szélesebb fogyasztói körben. Ez a korszakalkotó eljárás Magyarországon még csak néhány orvos-esztétikai központban vehető igénybe, köztük Szegeden és környékén elsőként a DermaMedical bőrgyógyászati és orvos-esztétikai központban.

Tűvel végzett kúraszerű hajkezelés orvosi mezoterápia alkalmazásával

Megállíthatjuk a hajhullást, az elvékonyodott hajszálak vastagságát helyreállítja, ezáltal egészségesebb és dúsabb hajkoronát eredményez a kezelés.

Az arc alsó részének (toka) korrekciója helyi epesót tartalmazó zsírbontó injekció alkalmazásával

Az epesót  tartalmazó zsírbontó injekció kúra alkalmazásával az arc alsó részének korrekciója és helyreállítása érhető el, a zsírréteg vastagságának csökkentésével, valamint az érintett terület feszesítésével és hidratációjával.

Dermamedical logo
6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dermamedical.hu
06 20 284 51 84

Rendelési idő

Hétfő: zárva

Kedd: 9:00 - 17:00

Szerda:  9:00 - 17:00

Csütörtök: 12:00 – 18:00

Péntek: 9:00 – 16:00